Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Over ons: ScootHub is jouw expert in scooter- en bromfietsonderdelen

 

Welkom bij ScootHub, dé online bestemming voor hoogwaardige scooter- en bromfietsonderdelen. We zijn verheugd je te mogen verwelkomen in onze digitale showroom, waar expertise, kwaliteit en klantenservice hand in hand gaan. Achter onze nieuwe webshop schuilt een gevestigde groothandel met maar liefst 45 jaar ervaring in de scooter- en bromfietsbranche.

Onze geschiedenis: 45 jaar passie en expertise

Sinds 1977 heeft ons moederbedrijf Doleweerd, een gerenommeerde groothandel in scooter- en bromfietsonderdelen, zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten aan alle soorten en maten scooterbedrijven. De kennis en ervaring die we opgedaan hebben in al die jaren, delen door middel van ScootHub, onze online webshop.

Wat maakt ScootHub uniek?

  • Kennis en expertise: wij leveren al bijna 45 jaar scooteronderdelen in de breedste zin van het woord aan scooterbedrijven door heel Nederland. Toen we begonnen waren de Zundapp en Kreidler de populairste brommers en nu de Vespa's en chinese scooters. Over al die jaren zijn wij voor zo'n 600 scooterreparateurs de aangewezen leverancier geweest. En in ide periode hebben we veel kennis opgedaan over vrijwel alle scootermerken. Kennis die we met jou kunnen delen om het perfecte product aan te bieden
  • Kwaliteit: voor een professionele monteur in de werkplaats telt iedere minuut. De lat om te leveren aan bedrijven ligt hoger dan eenmaal een goede kwaliteit leveren. Daarvoor moeten we keer op keer de beste kwaliteit leveren. Diezelfde hoge standaard nemen we mee naar ScootHub. Daarom kun jij er op vertrouwen dat onze producten altijd van de beste kwaliteit zijn en vlekkeloos passen.
  • Service: bij ScootHub staat er niet alleen een team van 7 professionals voor de klaar maar ook ruim 30 serviceputen door heel Nederland. Je kan ons bereiken via de livechat, telefoon of mail. We zijn altijd bereikbaar tijdens kantoortijden en beantwoorden je vragen graag. Geen keuzemenu's, geen telefoon die het grootste gedeelte van de dag uit staat. Maar altijd een snel antwoord voor al je scooter-vraagstukken.
  • Snelle levering: wij werken samen met GLS voor een snelle en betrouwbare levering. Als je je order bij ons plaatst op werkdagen voor 16:00 uur, dan garanderen wij dat deze dezelfde dag verzonden wordt. Daarna is het aan GLS en zij realiseren dat 97% van onze pakketten de volgende dag al bij jou zijn, inclusief zaterdag!
  • Thuiswinkel gecertificeerd: je moet op ons kunnen vertrouwen. Daarom hebben wij veel tijd en energie gestoken in een certificering via Thuiswinkel.org. Als een webwinkel een Thuiswinkel certificering heeft, kun je er op vertrouwen dat je veilig kan betalen, dat er goed met je data wordt omgegaan en dat je terecht kan bij een onafhankelijke geschillencommissie. Daarom bieden wij, in samenwerking met Thuiswinkel, een 100% tevredenheidsgarantie.

Nieuwe naam, ervaren partner

Ons doel is om jouw vertrouwde partner te zijn als het gaat om scooter- en bromfietsonderdelen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en gaan door tot jij tevreden bent. Of je nu een doorgewinterde scooterliefhebber bent of net jouw eerste bromfiets hebt aangeschaft, we kijken ernaar uit om jou te voorzien van de beste scooter- en bromfietsonderdelen en een uitstekende klantenservice.

Daarom zeggen we: "ontevreden? Zeg het ons en we lossen het op. Tevreden? Zeg het voort!"

Met vriendelijke groet,

Het ScootHub Team

 

ScootHub (onderdeel van Doleweerd B.V.)

Saksenweg 30
5349 BX Oss
Nederland

T: 0412-633223
E: info@scoothub.nl

KvK-nummer: 82807876
BTW-nummer: NL862610928B01