Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Word een ScootHub Ambassadeur en verdien geld terwijl je je passie deelt!

Bij ScootHub zijn we altijd op zoek naar enthousiaste individuen, of je nu een gerespecteerde dealer van onze groothandel bent of gewoon een scooterliefhebber met een bereik op sociale media. Ons Ambassadeurs Programma biedt je de kans om geld te verdienen terwijl je jouw liefde voor scooters en bromfietsen deelt met anderen.

Waarom Lid Worden van het ScootHub Ambassadeur Programma?

  • Verdien Commissie: Als ScootHub Ambassadeur verdien je aantrekkelijke commissies voor elke verkoop die wordt gegenereerd via jouw unieke affiliate-link. Je inzet wordt beloond, en je verdient geld terwijl je anderen helpt bij het vinden van hoogwaardige scooter- en bromfietsonderdelen.
  • Eenvoudig te Gebruiken Platform: Ons gebruiksvriendelijke platform maakt het eenvoudig om jouw prestaties bij te houden, commissies te bekijken en de groei van jouw inkomsten te volgen. We streven ernaar om het proces zo soepel mogelijk te maken, zodat je je kunt concentreren op wat je het beste doet: jouw passie delen.
  • Exclusieve Toegang tot Promotiemateriaal: Als ScootHub Ambassadeur heb je exclusieve toegang tot promotiemateriaal, zoals banners en tekstlinks, om jou te helpen bij het effectief promoten van onze producten. We bieden ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de juiste tools hebt om succesvol te zijn.
  • Flexibiliteit en Vrijheid: Ons programma is flexibel, waardoor je de vrijheid hebt om jouw marketingactiviteiten aan te passen aan jouw voorkeuren en stijl. Of je nu een blog hebt, actief bent op sociale media of een website beheert, er zijn talloze mogelijkheden om jouw publiek te bereiken.

Hoe Doe Je Mee?

  1. Aanmelden: Meld je eenvoudig aan voor het ScootHub Ambassadeur Programma via ons online aanmeldingsformulier.
  2. Unieke Affiliate-Link: Ontvang jouw unieke affiliate-link, die je kunt delen met jouw publiek.
  3. Verdien Commissies: Begin met het verdienen van commissies voor elke verkoop die wordt gegenereerd via jouw link.

Bij ScootHub geloven we in samenwerking en het delen van passies. Word vandaag nog lid van ons Ambassadeur Programma en ontdek hoe je geld kunt verdienen terwijl je anderen helpt om de beste scooter- en bromfietsonderdelen te vinden. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen te werken!

Meld je nu aan voor het ScootHub Ambassadeur Programma en begin met verdienen!