Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Wij horen graag van je!

Wij komen graag met je in contact. Als je vragen hebt over ons, over de producten, over je levering of wat dan ook; neem gemakkelijk contact met ons op!

Welke contactmogelijkheden zijn er?

 

Het meeste contact verloopt via de livechat. Hier heb je vaak ook het snelste een antwoord. Je kan de livechat vinden op iedere pagina rechtsonderin. Je herkent 'm aan de groene button:

Voor de meest gestelde vragen kun je terecht bij onze chatbot. Die kent al heel veel antwoorden. Maar met één druk op de knop wordt je doorverbonden naar een van onze vriendelijke en deskundige collega's.

Onze livechat is gegarandeerd bereikbaar gedurende onze openingstijden (werkdagen van 08:30 uur tot 17:30 uur). Maar ook buiten de standaard openingstijden zijn we vaak bereikbaar. Is het bolletje groen? Stuur dan een bericht en je krijg zo snel mogelijk een reactie.

Mochten we even niet beschikbaar zijn? Laat dan wel je e-mailadres achter en we sturen het antwoord op je vraag per e-mail toe.

Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen. Wij hebben ook een hekel aan keuzemenu's dus daar doen we niet aan. Bel ons en je krijgt direct iemand aan de telefoon die je verder kan helpen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden. Die vind je hieronder.

Bel ons op 0412-633223 en we helpen je graag verder! Bel je van buiten Nederland? Gebruik dan nummer 0031-412633223.

Wil je wel een vraag stellen maar heb je niet direct een antwoord nodig? Dan mag dat uiteraard ook via de e-mail. Als je een mailtje stuurt naar klantenservice@scoothub.nl dan kom je direct in onze inbox terecht.

Op vrijwel alle mails krijg je van ons binnen 2 uur reactie, mits binnen onze openingstijden.

Wil je liever zien met wie je te maken hebt? Wij zijn met ons magazijn gevestigd in Oss. Dat ligt tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Wil je nou langskomen om ons magazijn met eigen ogen te bewonderen? Dan ben je van harte welkom!

Wil je langskomen om een vraag te stellen of advies in te winnen over producten of onderdelen? Maak dan vooraf even een afspraak. Zo kunnen we de tijd voor je nemen.

Als je een order geplaatst hebt, hoef je natuurlijk geen afspraak te maken. Indien je kiest voor afhalen zullen wij de order voor je klaarzetten. Dat kan maximaal 60 minuten duren en zodra je de bevestigingsmail ontvangen hebt, kun je bij ons terecht.

Let op: bestellen van producten bij ons aan de afhaalbalie is alleen mogelijk indien je hier vooraf een afspraak voor hebt gemaakt. Het is vanwege de drukte helaas niet mogelijk om aan de balie een order door te geven!

 

Onze openingstijden voor zowel afhalen, bezoek als contact zijn:

  • Maandag van 8:30 tot 17:30 uur
  • Dinsdag van 8:30 tot 17:30 uur
  • Woensdag van 8:30 tot 17:30 uur
  • Donderdag van 8:30 tot 17:30 uur
  • Vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten