Let op: je maakt gebruikt van een verouderde browser die ons dealerportal mogelijk niet optimaal ondersteunt. Stap over naar Chrome, Firefox of Safari voor het beste resultaat.

Carbagerun: brommer editie 2024

De Brommer Carbagerun: Waarom Meedoen een Avontuur Is

De Brommer Carbagerun is niet zomaar een brommerwedstrijd; het is een episch avontuur! In augustus 2024 rijd je met een oude brommer door Engeland naar Schotland. Deze uitdaging draait niet om snelheid, maar om creativiteit, gekkigheid en vooral plezier.

De Uitdaging

De tocht van meer dan 1000 km op een brommer van maximaal 49,9 cc is geen gemakkelijke opgave. Deelnemers worden aangemoedigd om met de meest originele brommers te verschijnen, wat zorgt voor hilarische en onvergetelijke momenten. Tijdens de run zijn er dagelijkse opdrachten waarmee je punten kunt scoren. Deze opdrachten brengen je in bizarre situaties waar je nog lang over zult napraten.

De Route

De route is elk jaar anders, wat betekent dat elke editie een nieuw avontuur is. Dit jaar begint de tocht in Hoek van Holland en gaat via Harwich naar Schotland. Onderweg rijd je door de mooiste en minder bekende gebieden van Engeland. Dit zorgt ervoor dat je het land op een unieke manier ervaart. Om deel te nemen moet je brommer een dagwaarde hebben van maximaal 500 euro en minimaal 20 jaar oud zijn. De cilinderinhoud mag niet meer dan 49,9 cc bedragen. Je brommer wordt technisch gekeurd voordat je van start gaat, en alle wettelijke eisen moeten worden nageleefd.

Gezelligheid en Pech

Een belangrijk aspect van de Brommer Carbagerun is de gemeenschapszin. Deelnemers helpen elkaar bij pech en er is altijd een bezemwagen beschikbaar om je naar de volgende finishlocatie te brengen als je brommer het begeeft. De avonden worden doorgebracht op eenvoudige, maar gezellige campings, waar je met andere deelnemers verhalen kunt uitwisselen en nieuwe vrienden maakt. De inschrijving voor de Brommer Carbagerun 2024 opent op 5 januari 2024. Voor 399 euro krijg je een startplek inclusief de ferry-overtocht van Hoek van Holland naar Harwich. Daarnaast kun je voor 99 euro per persoon een verblijf boeken op de Carbage run Camping, en voor 149 euro kun je een retourservice voor je brommer regelen.

Naast de fun en het avontuur zijn er ook prijzen te winnen. Het team met de meeste punten wint 1000 euro, en er zijn prijzen voor de tweede en derde plaats, evenals een originaliteitsprijs. Echter, de echte beloning is de ervaring zelf en de herinneringen die je maakt.

Kortom, de Brommer Carbagerun is een unieke en spannende ervaring vol avontuur, creativiteit en gezelligheid. Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze onvergetelijke tocht! 

Meer info vind je op de officiële website!